تحقیقات دکتر بین دمنوش یونجه _ تعداد بازید (264)

تحقیقات دکتر بین دمنوش یونجه
تحقیقات دکتر بین دمنوش یونجه به لحاظ تاریخی، گیاه یونجه توسط سواران عرب کشف شد. آنها متوجه شدند که اسب ها پس از خوردن یونجه، با افزایش انرژی و بازگشت عملکرد رو به رو هستند. همچنین افرادی که یونجه را خوردند نیز مزایای مشابهی دریافت کردند که به گسترش شهرت این گیاه خوراکی در سراسر جهان کمک کرد. اکثر قسمت های گیاه یونجه همچون برگ و شاخه های جوان خوراکی هستند. همچنین دمنوش یونجه نیز در درمان بسیاری از اختلالات استفاده می شود. یونجه و کشاورزی یونجه می تواند پس از کاشت در یک زمین زراعی، نیتروژن خاک را افزایش داده و به افزایش کیفیت برداشت محصولات بعدی که در زمین کاشته می شود کمک کند. همچنین یونجه به عنوان یک حشره کش یا یک گیاه که حشرات مفید را جذب می کند نیز شناخته می شود. از آنجایی که بسیاری از حشرات انگلی که از محصولات کشاورزی تغذیه می کنند، می توانند کیفیت و کمیت برداشت را کاهش دهند؛کاشت یونجه در کنار محصولات در معرض خطر می تواند سبب مصرف حشرات انگلی توسط حشرات سودمندی شود که یونجه جذب می کند. مواد موجود در یونجه یونجه حاوی ویتامین‌هایی نظیر A ، C ،E ، K ، B6 ، D و نیز آمیلاز است. آمیلاز آنزیم هضم مواد نشاسته‌ای می‌باشد که برای بدن مفید است. همچنین یونجه حاوی حدودا ۲۰ درصدپروتئین است و موادی مانند منیزیوم، پتاسیم، آهن، کلسیم، فسفر و مقدار جزئی ارسنیک و سیلیس نیز در یونجه یافت می شود. خواص دمنوش یونجه اگر چه استفاده از یونجه مصرف دارویی کمتری در مقایسه با دیگر گیاهان دارد اما دمنوش یونجه دارای تاریخچه ی طولانی به عنوان یک داروی کمک بهداشتی می باشد. به عنوان مثال، طب سنتی چینی از دمنوش یونجه برای تحریک اشتها و رفع زخم استفاده می کند و همچنین سایر اختلالات گوارشی و مشکلات کلیوی را درمان می کند. طب سنتی در هند ( به نام آیورودا ) از دمنوش برگ یونجه برای رفع احتباس آب و درمان آرتروز و زخم استفاده می کند. آمریکایی های استعماری از این گیاه برای کمک به مبارزه با اسکوربوس و نیز درمان اختلالات قاعدگی، آرتریت و مشکلات ادراری استفاده می کردند. همچنین دمنوش یونجه خواصی همچون درمان پروستات، آسم، تقویت ایمنی ، مبارزه با سوء تغذیه و بیماری های ایسکمیک نیز دارد. از جمله دیگر مزایای استفاده از دمنوش یونجه می توان موارد زیر را نام برد: بهبود سلامت دستگاه گوارش: یک فنجان از جوانه یونجه حاوی 0.6 گرم فیبر غذایی است که می تواند به بهبود حرکات روده کمک کند. علاوه بر این، فیبر غذایی می تواند خطر ابتلا به اختلالات گوارشی مانند بیماری ریفلاکس معده، یبوست، هموروئید و زخم های دوازدهه را کاهش دهد. کاهش التهاب: تحقیقات نشان داده است که جوانه ی یونجه حاوی مقادیر بالایی از ویتامین C 11 است که می تواند باعث کاهش التهاب سیستماتیک در بدن شما، جلوگیری از بیماری های مزمن و استرس شود. مبارزه با رادیکال های آزاد: مطالعات حیوانی نشان داده اند که یونجه دارای خواص آنتی اکسیدانی با اثرات متفاوت است. در یک نمونه، محققان اشاره کردند که یونجه به کاهش تولید گونه های رادیکال آزاد تولید شده توسط اکسیژن (ROS) کمک می کند ، در حالی که مطالعات دیگری نشان داد که باعث مهار التهاب ناشی از لیپوپلی ساکارید می شود. مدیریت دیابت: در پژوهش منتشر شده در مجله ی علوم دارویی پاکستان، محققان کشف کرده اند که استفاده از جوانه های یونجه دارای خواص ضدپیری و ضدپرگلیسمی(افزایش قندخون) است. سطوح پایین کلسترول: مطالعه ای که در مجله ی تحقیقات بالینی منتشر شده اشاره کرد که یونجه باعث کاهش میزان کلسترول بالا (سطح کلسترول در خون) در میمون ها بدون تغییر سطح کلسترول HDL می شود. یونجه همچنین به کاهش کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب در بدن شما کمک می نماید. روش تهیه دمنوش یونجه برای تهیه ی دمنوش یونجه می توانید از قسمت های مختلفی همچون برگ یا دانه ی این گیاه استفاده نمایید. دمنوش برگ یونجه: 1قاشق چای خوری برگ یونجه را در 2 فنجان آب جوش قرار داده و به مدت حدود 10 دقیقه صبر کنید تا دمنوش شما آماده شود. دمنوش دانه یونجه: برای تهیه ی دمنوش از دانه ها، 1 قاشق چای خوری از دانه های نامنظم را در 2 فنجان آب جوش قرار داده و چند دقیقه صبر کنید.